SisustussuunnitteLIja Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Etsitkö sisustussuunnittelijaa Helsingin alueelta?

Alessia Design tarjoaa sisustussuunnittelupalveluja Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Voit tilata kauttamme kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia yksityiskoteihin ja yrityksille, uudis- ja remonttikohteisiin.

Kaipaatko sisustussuunnittelijan apua kotisi remonttiin tai oletko rakentamassa uutta kotia?

Haaveilet unelmakodista, jossa saat nauttia elämästä perheen ja ystävien kanssa. Elämäsi on kiireistä ja sinulla ei ole aikaa juosta kaupoissa. Mietit mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, että kodin sisustuksesta tulisi yhtenäinen, viihtyisä ja toimiva.

Sinulla saattaa olla jo valmiiksi paljon ideoita, mutta et tiedä mistä aloittaa ja miten päästä haluttuun lopputulokseen.

Uudiskohdetta rakennettaessa tai remontin suunnittelussa suunniteltavaa on monesti niin paljon, että voi olla haastavaa hahmottaa suurempia kokonaisuuksia tai sitä missä järjestyksessä projekti etenee.

Miltä kuulostaa, jos helpottaisit omaa elämääsi ja antaisit suunnitteluprojektin sisustussuunnittelijalle, joka hoitaisi asiat puolestasi?

Sisustussuunnittelijan avulla säästät aikaasi perheellesi, harrastuksille ja ystävillesi ja vältyt mahdollisilta virhe ostoksilta. Ammattitaitoisen suunnittelijan avulla kokonaisuudesta tulee yhtenäinen ja toimiva, jossa huomioidaan ympäristö, asiakkaan tarpeet, toiveet ja budjetti.

Sisustussuunnittelija tekee ilmaisen alkukartoituksen asiakkaille. Tapaamisessa käymme läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet. Alkukartoituksen jälkeen asiakas saa sisustussuunnittelijalta kirjallisen tarjouksen, joka on räätälöity toimeksiannon mukaan.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro missä kaipaat apua, niin sovitaan alkukartoituksen ajankohta.

Alessia Design sisustussuunnittelutoimisto Helsingissä

Autamme yrityksiä ja yksityiskoteja niin pienissä kuin suurissa sisustussuunnittelu projekteissa. Voit tilata kauttamme kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia ’’avaimet käteen’’ periaatteella tai sisustuskonsultaation jos kyse on pienemmästä sisustushaasteesta. Kaikki toimeksiannot kartoitetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä tilojen huolelliseen suunnitteluun. Tavoitteenamme on luoda toiminnallisia, tunnelmallisia, tyylikkäitä ja uniikkeja kokonaisuuksia, missä asiakkaamme viihtyvät. Alessia Designilla on valmiit verkostot, yhteistyökumppanit ja halutessasi voimme hoitaa puolestasi tuotetilauksia yhteistyö toimittajien kautta. Tarvittaessa suosittelemme asiakkaille tekijät remonttiin.

Remonttia ja uudiskohdetta suunniteltaessa on hyvä huomioida, että suunnittelutyö, tavarantoimitukset ja remontti vievät kaikki oman aikansa, joten suunnittelijaan kannattaa olla ajoissa yhteydessä.

Alessia Designin sisustuspalvelut

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelun avainasemassa on tilan käyttötarkoitus, toimivuus ja muunneltavuus. Suunnittelija auttaa löytämään ratkaisut, jotta tiloista saadaan toiminnalliset ja viihtyisät. Suunnittelussa huomioidaan mm. tilan koko, muoto, korkeus ja luonnonvalo.
Tilasuunnittelu ratkaisut esitetään asiakkaalle pohjakuvassa ja / tai luonnoskuvina.

Kylpyhuone suunnittelua

Pintamateriaalisuunnittelu

Pintamateriaaleilla luodaan sisustuksen kehykset ja tunnelma. Yhtenäisen kokonaisuuden luomisessa huomioidaan tilan käytön vaatimukset ja materiaalien sopivuus sen käyttöön. Pintamateriaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa tilan akustiikkaan.
Pintamateriaalisuunnittelu pitää sisällään; katon-, seinien-, lattian, ikkunoiden, ovien ja listojen määritykset. Asiakas saa suunnitelmasta tuotetiedot, hankintapaikat, työ-, materiaali ja asennusohjeet.

Väri – ja materiaalisuunnittelu

Sisustuksen väri- ja materiaalivalinnoilla vaikutetaan tunnelmaan ja viihtyvyyteen.
Väreillä pystytään muokkaamaan tilaa, joko peittää tai korostaa haluttuja elementtejä. Tasapainoinen väriharmonia koetaan sisustuksessa miellyttäväksi.

Materiaalisuunnittelussa huomioidaan toivottu tyylisuunta, materiaalin soveltuvuus ja yhteensopivuus, pintojen tuntu, akustiikka, kestävyys ja puhdistus.

Väri- ja materiaalisuunnitelmasta asiakas saa Moodboardin (tunnelmakartan) sekä huonekortin, josta selviää tuotteen tiedot ja hankintapaikka.

Kiinto- ja irtokalustesuunnitelma

Tarkkaan harkitut kalustevalinnat kestävät aikaa ja kulutusta. Aidot materiaalit paranevat vanhetessaan ja niiden pitkä elinkaari vähentää ympäristökuormitusta sekä hiilijalanjälkeä.

Kalustesuunnittelu alkaa tilan hahmottamisesta, huomioiden tilan käyttäjät, käyttötarkoituksen, säilytys tarpeen, toiminnallisuuden ja kalusteiden yhteensopivuuden.


Kalustesuunnittelussa suunnittelija mitoittaa tilaan oikean kokoiset kalusteet, määrittää tyylin, muodon, materiaalin ja värin. Asiakas saa kalustesuunnitelmasta tuotteen tiedot, hankintapaikan, hoito-ohjeet sekä pohjakuvan, jossa kalusteet on ryhmitelty oikeille paikoille.

Valaistussuunnittelu

Valaistuksella on suuri merkitys sisustuksen lopputulokseen. Valaistussuunnittelussa huomioidaan monia eri osa-alueita, jotta kokonaisuudesta tulee toimiva ja miellyttävä.
Hyvin suunniteltu valaistus herättää tilan henkiin, luo tunnelmaa ja tyylikkyyttä, korostaa erilaisia pintoja, ei häikäise on säädettävä, virkistää ja rauhoittaa.

Kiinto- ja irto valaistussuunnitelma pitää sisällään; valaisimien ja polttimoiden valinnat ja hankintapaikat, huonekohtaisen valaistus luettelon, suunnitelman pohjakuvassa, tarvittavat asennus ja työselostukset sähköasentajalle.

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiileillä tuodaan sisustukseen, pehmeyttä, kodikkuutta, lämpöä, väriä ja ne täydentävät haluttua tyyliä. Tekstiilit parantavat tilan akustiikkaa ja niillä voidaan rajata sekä ryhmittää kaluste kokonaisuuksia. Tekstiili valinnoissa huomioidaan puhdistus, kestävyys, valonkesto ja tyylisuunta, kuosit ja värit.
Tekstiilisuunnittelussa suunnittelija määrittää toimeksiannon mukaan esim. matot, verhot, kalusteiden verhoilukankaat sekä muut kodin tekstiilit. Asiakas saa Moodboardin (tunnelmakartan) ja huonekortin, josta selviää tuotetiedot ja hankintapaikka.

Kun kaipaat sisustus haasteissa ammattilaisen apua, niin otathan yhteyttä, sovitaan ilmaisen alkukartoituksen ajankohta.